Träning i Göteborg!


skrivet den 19 maj av Lilah, klockan:15:01

Igår körde jag till Göteborg och tränade hund. Snacka om att det var välbehövligt att komma igång med träningen igen på allvar nu efter den långa och träningsovänliga vintern... Jag har fått köra med hundtäcken hela vintern trots att i alla fall den ena hunden inte behöver det i vanliga fall...

Det finns vissa planer på att starta lydnadsklass 1 kan jag avslöja, och därför var det främst apportering, linförighet och läggande under gång som stod på träningsschemat igår. Gud vad mycket man lär sig på en träning i Göteborg - antar att det handlar om bra feedback och instruktörens förmåga att se det jag själv inte ser (dubbelkommandon, kroppshållning, "ofrivilliga" tics etc). Jäkla synd att jag inte kan åka dit oftare... :-(

Nu ska jag ut och rasta det luddiga gänget (jo, hundarna alltså).

Tjing! ;-)


Comments are closed